Capecod Gamingin ohjelmisto, voitko haistaa sen? Italialainen videokolikkopeli Studio & Chef juhlistaa korkeaa ruokakulttuuria viiden rullan ja 15 voittolinjan videokolikkopelissä. Tässä pelissä ei ole kyse dekadentista, runsaista pizzoista ja pastasta, vaan matkasta Kaukoitään.

Tokion keittiössä pelaajat voivat maistella parasta japanilaista ruokaa. Jotkut palkitsemisominaisuudet auttavat pelaajia maksamaan laskun aterian jälkeen, kuten kolme wild-symbolia ja erilaiset bonuspelitilat. Tämän kolikkopelin RTP on 94,56 %.

Feng Shui -kolikkopeli

Japanilainen keittiö on se, joka saa vedonlyöjät pyörimään. Maailma on täynnä suhteettoman paljon sushiaiheisia kolikkopelejä, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden päästä nälkäisenä suuriin voittoihin. Ei voi kieltää, etteikö sushi olisi herkullista. Miksi et siis kokeilisi rullia?

Tämä kolikkopeli, kuten erinomainen itämainen ravintola, pyrkii designinsa avulla viemään pelaajansa aivan uuteen ympäristöön. Rullat on sijoitettu eksoottiseen ravintolaan, jossa on feng shui, japanilaiset kaihtimet ja antiikkiset koristeet. Pyörittäjät löytävät myös erilaisia symboleja, jotka on suunniteltu kuvastamaan itämaista teemaa. Yleiset pelikorttien arvot, 9:stä ässään, on tyylitelty muistuttamaan perinteistä japanilaista kalligrafiaa.

Rullilta löydät myös kamiinaan pukeutuneen tarjoilijan ja itse mestarikokin. Nämä molemmat kuvakkeet on esitetty realistisella 3D-muodolla, mikä saa pelin näyttämään erittäin ammattimaiselta.

Sushi ei ole halpaa!

Rivipanokset voivat alkaa jo 0,01 krediitistä ja nousta 1,00 krediittiin. Vaihtoehtoisesti pelaajat voivat rajoittaa tappioitaan pelaamalla vain yhdellä voittolinjalla. Voit myös lisätä voittomahdollisuuksiasi pelaamalla 5, 10 ja 15 voittolinjaa.

Kun olet valinnut kokonaispanoksesi ja valinnut haluamasi voittolinjat, voit pyörittää rullia. Jos saat jonkin näistä maukkaista yhdistelmistä aktiiviselle voittolinjalle, rivipanoksen kerroin palkitaan. Jättipotti on 1 000-kertainen viidellä kokki-kuvakkeella.

Banzai-bonus

Tämä kolikkopeli on avoin bonuksille ja antaa pelaajille runsaasti mahdollisuuksia voittaa maukkaita palkintoja. Pelissä on mukana kolme erilaista wild-symbolia: teesetti, yksittäisen mison kattila ja kaksinkertaisen mison kattila. Ne kaikki korvaavat muut symbolit täydentääkseen voittoja aktiivisilla voittolinjoilla. Näillä wild-kuvakkeilla on myös ylimääräisiä erikoisvoimia, jotka voivat kasvattaa vedonlyöjien voittoja. Kaksoisvillit esimerkiksi moninkertaistavat kaikki voitot kaksinkertaisesti. Teesetti-wild puolestaan laajenee ja suojaa koko rullan, jolle se ilmestyy. Tämä voi laukaista useita voittolinjoja samanaikaisesti, mikä tuo lisää palkintopalautuksia.

Pelissä on myös kolme scatter-symbolia. Wild-symbolit eivät voi korvata niitä, mutta ne aktivoivat ilmestyessään useita bonusominaisuuksia voittolinjan sijainnista riippumatta. Kolme tai useampi punainen astia käynnistää ilmaiskierroksen. Kolme punaisen lautasen scatteria johtaa 5 ilmaiskierrokseen, joiden kerroin on 2x. Neljä scatteria johtaa 10 ilmaiskierrokseen ja 3-kertaiseen kertoimeen. Viisi scatteria laukaisee 15 ilmaiskierrosta 5x-kertoimella.

Jos löydät kolme ”magic spin” -veitsisymbolia hajallaan, aktivoit uudet rullat, jotka antavat sinulle lisää voittomahdollisuuksia. Näillä rullilla on maki- ja sushirullien kuljetin. Aina kun pelaaja löytää ”bonusenergiaa” edustavan symbolin, hän kerää energiapisteitä, jotka lisätään rullien vasempaan alakulmaan. Kun tämä summa saavuttaa 1 000 pistettä, sivupeli ”Pick ’em” aktivoituu. Voit voittaa bonuksia jokaisella poiminnalla.

Tuleeko vielä lisää?

Sushista on tullut niin suosittua, että nykyään on helpompi kävellä pääkatua pitkin, jos näkee japanilaisen ravintolan. Monet kolikkopelit perustuvat tähän tyylikkääseen keittiöön. Sushi Bar, Kobushi ja So Much Sushi ovat tunnetuimpia japanilaisaiheisia pelejä.

Maukkaat kierrokset

Chef & Zen -kolikkopeli ei ole ensimmäinen sushi-teemalla varustettu kolikkopeli, mutta olemme varmoja, ettei se jää viimeiseksi. Capecod Gamingin ainutlaatuisessa pelissä on monia bonusominaisuuksia, jotka pitävät pelaajat kiinnostuneina. Olisi hyvä, jos et liioittelisi, tai emme voi rullata sinua kotiin.

Arsene Lupin -kolikkopeli

Tämä ylellisen synkkä Capecod Software -peli antaa sinun elää arvoituksellisen herrasmiesvarkaan elämää.

Arsene on antisankari tässä Maurice Leblancin fiktiivistä hahmoa juhlistavassa pelissä. Pelissä on viisi rullaa ja viisitoista voittolinjaa. Lupin oli ovela huijari ja valepuvun mestari. Hän on aina vaikuttunut ja hämmästynyt. Tämä kolikkopeli tarjoaa myös ainutlaatuisia ominaisuuksia: kaksi wild-symbolia ja kolme bonussivupeliä.

Herrasmies ja varkaus

Capecod Gamingin uusi Arsene-Lupin-kolikkopeli on erinomainen johdatus hahmoon. Maurice Leblanc oli kuuluisa kirjailija 1800-luvun vaihteessa, joka kirjoitti 17 romaania ja 39 novellia, joissa esiintyy ranskalaisen kirjallisuuden tarunomainen vihollinen.

Tämä ”herrasmies”-varas oli kaikkea muuta kuin veijari tai roisto. Hän oli tunnettu charmistaan, nokkeluudestaan ja moitteettomista käytöstavoistaan. Hän ei myöskään ollut välttämättä paha, sillä ihmiset, joilta hän varasti, olivat usein häntä itseäänkin ilkeämpiä.

Arsenen perintö on kestänyt läpi 1900-luvun, ja se jatkaa kasvuaan tänäkin päivänä. Pastisseja tästä pahamaineisesta varkaasta löytyy kaikesta venäläisestä kirjallisuudesta japanilaisiin mangasarjakuviin. Lupinin fiktiivistä vimmaisuutta ja nokkeluutta verrataan Sherlock Holmesiin.

Leblanc kirjoitti Lupin-tarinoita, joissa esiintyi kuuluisa Baker Street 221b -etsivä, mutta hän muutti hahmon nimen Herlock Scholmesiksi oikeudellisista syistä.

Mysteeri ja ylellisyys

Tämä kolikkopeli on ylellisyyden ja mysteerien maailma, joka sijoittuu viidelle rullalle Pariisin synkän goottilaisen taivaanrannan ylle. Jotkin symbolit huokuvat eleganssia, kuten kultaiset taskukellot, jalokivikaulakorut ja konjakkia täynnä olevat snifterit. Maurice Leblanc itse olisi tyytyväinen, jos pelissä olisi muutama avainhahmo. Arsene on herrasmiesvaras, jolla on kaunis nainen, poliisi, joka heiluttaa pamppua, ja poliisi.

Nappaa nämä palkinnot

Tämä kolikkopeli ei vaadi, että olet mestari naamioitumisessa voittaaksesi rahaa. Saat seuraavat palkinnot, jos löydät vähintään kolme samanlaista symbolia rivipanoksella.

Rivipanokset voivat vaihdella 0,01 ja 1,00 krediitin välillä. On mahdollista asettaa jopa 15,00 krediitin panos. Tämä ei ole alan korkein panos, mutta se ei todellakaan ole alhaisin.

Bonukset

Jotkut jännittävät bonusominaisuudet auttavat pelaajia siirtämään kissojaan oikeaan suuntaan. Mitä muuta voisi odottaa peliltä, joka perustuu yhteen kirjallisuuden kuuluisimmista huijareista?

Wild: Tässä koneessa on kaksi wild-symbolia, ”jokeriauto” ja rannekoru, joka on ”wild”. Näitä symboleja voidaan käyttää täydentämään voittosarjoja aktiivisilla voittolinjoilla. ”Wild”-symbolin rannekoru laajenee kattamaan kolme paikkaa ilmestyvällä rullalla.

Bonuskaapit: Jos löydät viisi scatter-symbolia, pääset ylimääräiseen sivupeliin nimeltä Pick Them. Viisi kassakaappia on avattava, jotta voit paljastaa erilaisia palkintoja, jotka riippuvat kokonaispanoksesi määrästä.

Bonussymbolit: Voit pelata bonussymboleilla, jotka ovat: 1: Löydät viisi tyhjää scatter-symbolia, ja pääset pelaamaan eksklusiivista sivupeliä, jossa on upouusi sarja rullia uusilla symboleilla. Voit myös asettaa ne riviin voittaaksesi ylimääräisiä voittoja.

Bonus raaputa ja voita: Löydä viisi scatter-raaputuskorttia, ja voit pelata raaputusarpojen sivupeliä. Jokaisessa raaputusarpakortissa on palkinto, joka on suhteessa panoksesi määrään.

Kolikkopeli, jossa on tyyliä Arsene ei ole kuuluisin kirjallisuushahmo, mutta hän on loistava keskushahmo tässä Capecod Gamingin kolikkopelissä.

Tässä pelissä luvataan 1 000-kertainen voitto jokaisella pyöräytyksellä.